Üniversitemiz Öğrencileri Ağırladı

Üniversitemiz, Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukları ağırladı.

Tarihe Yolculuk Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, Çocuk Evleri Sitesinde kalan 10-15 yaş grubu çocuklar, Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sabri SİDAR ile birlikte üniversitemizi ziyaret etti. Merkezi Yemekhane ve Kafeteryadaki öğle yemeğinin ardından bisikletle kampüs turu yapan çocuk evinde kalan öğrenciler, fakülteleri, sosyal ve sportif tesisleri yakından tanıma imkânı buldu. Eğitim Fakültesi Görsel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencileri tarafından gerçekleştirilen mini müzik dinletisine katılan öğrencilere, çeşitli hediyeler verildi.

Üniversiteli ağabeyleri ile ablalarının gösterdiği sıcak davranıştan dolayı çok mutlu olduklarını anlatan öğrenciler, gelecekte üniversitemizde okumayı çok istediklerini söylediler.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI