Üniversitemiz Öğrencileri Tarihi Ve Turistik Yerleri Gezdi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri ile yabancı uyruklu öğrenciler, kentin tarihi ve turistik ören yerlerini gezdi.
Fen Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şelale RAMAZANOVA ve Arş. Gör. Aytül ERDOĞAN ile bölüm öğrencileri ve farklı bölümlerde okuyan yabancı uyruklu öğrenciler, Doğubayazıt’a düzenlenen geziye katıldı.
Kentin en önemli tarihi eserlerinden olan İshakpaşa Sarayı’nı gezen ve Ahmed-i Hani Türbesi’ni ziyaret eden öğrenciler, dünyanın en büyük ikinci meteor çukurunu da yakından görme imkanı buldu. Ağrı’nın kültürel ve tarihsel zenginlikleri bölümde öğrenim görenler ile yabancı uyruklu öğrencilere tanıtılırken, aynı zamanda öğrencilerin birbirleriyle daha iyi kaynaşmaları sağlandı.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU