Rus Dili Ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyelerine Teşekkür

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri, İstanbul’da gerçekleşen “Olimprus II. Rus Dili Yarışması”na katıldı.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah MAĞDEN, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenlerinin öğrencilere ve kültürel faaliyetlere verdiği destek ile akademik çalışmalarından dolayı, teşekkür etti. Prof. Dr. MAĞDEN, üniversitemizin bu tür çalışmalara verdiği öneme dikkat çekerek, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim elemanları adına, Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şelale RAMAZANOVA’ya teşekkür  belgesi takdim etti. Öğrencilerimizin “Olimprus II. Rus Dili Yarışması”ndaki performanslarına https://www.youtube.com/watch?v=81m_uCkVbsQ linkinden ulaşılabilmektedir.

Öte yandan Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenleri 2015-2016 eğitim-öğretim yılında yoğun çalışmaları neticesinde 7 adet ders kitabı yazarak, öğrencilere etkili bir dil eğitimi vermeyi amaçlamışlardır.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI