Öğrencimiz Bayram MALKAN 18. Akdeniz Oyunları’nda Gümüş Madalya Kazandı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Bayram MALKAN, İspanya’nın Tarragona kentinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunları erkekler 81 kilo boks kategorisinde gümüş madalya kazandı. Boks Büyük Erkekler A Milli Takım sporcusu olan öğrencimiz Bayram MALKAN ringde elde ettiği bu büyük başarıyla hem ülkemize hem de üniversitemize büyük bir gurur yaşattı. Toplamda 95 madalya kazanan Türkiye 18. Akdeniz Oyunları’nı 3. Sırada tamamladı.

Milli Boksör Bayram MALKAN’ı makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, 18. Akdeniz Oyunları’nda göstermiş olduğu büyük başarıdan dolayı öğrencimizi tebrik etti. Sporcularımızın her konuda destekçisi olduklarını dile getiren Rektörümüz, milli forma altında ülkemizi ve üniversitemizi temsil eden öğrencilerimizin bizler için gurur kaynağı olduğunu sözlerine ekledi. Öğrencimiz Bayram MALKAN’ın boksta daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyleyen Rektörümüz kendisine boks kariyerinde başarılar diledi.