Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonasında Öğrencilerimizden Önemli Başarı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonası Gebze Teknik Üniversitesi Kampüsünde koşuldu. Erkekler ferdi sıralamada Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencimiz Ramazan Karagöz 3. olurken, bayanlar kategorisinde üniversitemiz takım halinde Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin BAYRAM antrenörlüğünde katıldığımız Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonasında 21 üniversiteden 192 sporcu yer aldı.   7 Nisan’da İsviçre’de yapılacak olan Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonasına seçme niteliği taşıyan yarışlarda başarı gösteren öğrencilerimiz Ramazan Karagöz, Nuran Satılmış ve Fatma Demir ülkemizi ve üniversitemizi yurt dışında temsil edecek.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, öğrencilerimizin Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, öğrencilerimizin üniversitemize yaşattıkları gururu Nisan Ayında İsviçre’de koşulacak yarışlarda milli bir gurura dönüştüreceklerine yürekten inandığını söyledi.