Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonasında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Gebze Teknik Üniversitesi Kampüsünde düzenlenen Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonasında dereceye giren öğrencilerimiz BESYO Müdürü Prof. Dr. Gökhan BAYRAKTAR ve öğrencilerimizin antrenörü BESYO öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin BAYRAM ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u ziyaret etti.

Aldıkları başarılı sonuçlarla 7 Nisan’da İsviçre’de yapılacak olan Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonasında Milli Forma altında Ülkemizi temsil edecek öğrencilerimizi tebrik eden Rektörümüz, öğrencilerimizin aynı başarıyı İsviçre’de de tekrarlayacaklarından emin olduğunu söyledi.

Özellikle atletizmde Ağrı’nın bugüne kadar önemli sporcular yetiştirdiğinin altını çizen Rektörümüz, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası organizasyonlardaki birçok spor branşında üniversitemizi başarıyla temsil ettiğini söyleyerek BESYO Müdürü Prof. Dr. Gökhan BAYRAKTAR ile öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin BAYRAM’a teşekkür etti.