Üniversitemiz Ünitercih Fuarında

Üniversitemiz Ankara ve İstanbul’da 120 devlet ve Vakıf Üniversitesinin yer aldığı Ünitercih Üniversite Tercih Fuarına katıldı.

Ankara ANFA Altınpark ve İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonunda düzenlenen ülkemizin en önemli üniversite fuarı konumunda olan Ünitercih 13-18 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Öğrencilerin üniversite tanıtım standımızı ziyaret ederek üniversite yetkililerinden fakülte, yüksekokul,meslek yüksekokullarının yanı sıra sosyal,sportif ve kültürel imkânları ile ulaşım ve konaklama olanakları hakkında bilgi aldı.

Ankara’da 20 bin İstanbul’da 50 bine yakın ziyaretçinin katıldığı fuarda üniversitemizin tanıtım standı misafirlerin ilgisini topladı.

Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Danışmanlığı