Üniversitemiz Almanya’da Düzenlenen 10. Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarına Katıldı

Üniversitemiz Almanya’da geleneksel olarak düzenlenen 10. Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarına katıldı. Almanya’nın Köln Kentinde gerçekleşen Fuarda Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, üniversitemizin standını ziyaret eden misafirlerle yakıdan ilgilenerek gurbetçi gençlerle sohbet etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, SKS Daire Başkanı Davut DAĞABAKAN ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Okt. Nimetullah ALDEMİR’in katılımlarıyla temsil edilen üniversitemiz, fuarda yoğun ilgi görürken özellikle gurbetçi vatandaşlarımız Üniversitemizi daha yakından tanıma imkânı buldu. Türkiye Cumhuriyeti Köln Başkonsolosu Sayın Hüseyin Emre ENGİN fuar alanındaki standımızı ziyaret ederek Üniversitemiz ile ilgili bilgi aldı.

Almanya’da geleneksel olarak düzenlenen 10. Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarını değerlendiren Rektörümüz, Üniversitemizin uluslararası anlamda tanınırlığı bakımından oldukça faydalı bir fuar geçirdiklerini vurgulayarak, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde birçok Asya ve Afrika ülkesinden öğrenci bulunduğunu ve gelecekte Avrupa’dan gelecek öğrencileri de üniversitemizde görmek istediklerini sözlerine ekledi.