Üniversitemiz Lojmanlarının Temeli Düzenlenen Törenle Atıldı

Üniversitemiz merkezi kampüs alanında yer alacak olan personel lojmanlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Personel lojmanları temel atma törenine Ağrı Valisi Süleyman ELBAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, Ağrı il Müftüsü İbrahim GEMİCİ ile akademik ve idari personel katıldı.

Bilimin sevgiyle bütünleştiği örnek üniversite olmayı hedefleyen Üniversitemiz, lojman inşaat alanında düzenlenen temel atma töreni Ağrı İl Müftüsü İbrahim GEMİCİ’ nin okuduğu dua ile başladı. Akademik ve idari personelin barınma ihtiyacını gidermek amacıyla beş blok halinde inşa edilecek olan 100 dairenin yer alacağı lojman inşaatı en kısa sürede hizmete sunulması planlanmaktadır.

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI