Üniversitemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya rektör vekilimiz Prof. Dr. Faruk KAYA, fakülte dekanlarımız, genel sekreterimiz ile idari ve akademik personelimiz katıldı

Toplantıda, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Pınar BAYKAN “İş Sağlığı ve Güvenliği ” konulu bir sunum yaptı. Yrd. Doç. Dr. BAYKAN, “Etkili bir İSG yapılanmasının sağlanabilmesi için işveren, çalışan ve iş güvenliği profesyonellerinin işbirliği önem arz etmektedir. Bu amaçla üniversite personelimize bilgilendirme toplantısı yaparak iş sağlığı ve güvenliği hususunda hassasiyet kazanmalarını amaçlıyoruz.” dedi.

İSG bilgilendirme toplantısında 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu yükümlülükleri hakkında bilgi verildi.
Basın Halkla İlişkiler Danışmanlığı