Üniversitemizde İlk Doktora Programı

18 / 07 / 2018 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında alınan kararla Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Kimya Anabilim Dalı doktora programı açıldı.

Her dönem yeni açılan programlara lisansüstü eğitimde önemli bir gelişim gösteren Üniversitemizde ilk kez müstakil bir doktora programı açıldı. Fen Bilimleri Enstitümüzde açılan Kimya Anabilim Dalı Doktora programını değerlendiren Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısından çıkan kararın Üniversitemize hayırlı olmasını dileyerek, üniversiteler için lisansüstü ve doktora programlarının çok önemli olduğunu söyledi. Üniversitemizin önümüzdeki dönemlerde yeni yüksek lisans ve doktora programları açacağını ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını kaydeden Rektörümüz, üniversitemizin misyonu dahilinde eğitime ve evrensel bilime maksimum düzeyde katkı sağlamayı amaç edindiklerini söyledi.