Üniversitemizde Orkestra & Oda Müziği Konseri

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği öğrencileri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü onuruna Orkestra & Oda Müziği Konseri verdi.

Kültür ve Kongre Merkezi Selçuklu Konferans Salonunda gerçekleşen konsere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yusuf ÇETİN, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet YALÇIN, Genel Sekreterimiz Ali BALKİS akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.   Öğr. Gör. Memmedali MEMMEDALİYEV şefliğinde piyanoda Mehriban AĞAYEVA’nın yer aldığı konserde Türk ve Batı Müziğine ait eserler icra edildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü onuruna hazırlanan programda salonu dolduran dinleyiciler unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı. Konser, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yusuf ÇETİN’ in Orkestra Şefi Öğr. Gör. Memmedali MEMMEDALİYEV’a teşekkür plaketi takdim etmesi ile sona erdi.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI