İslami İlimler Fakültemize Dekan Olarak Atanan Prof. Dr. Adem YERİNDE Görevine Başladı

Geçtiğimiz hafta dört Fakültemize Dekan atamaları yapılmış, Eczacılık Fakültemizde gerçekleşen devir-teslim törenleriyle; Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Serdar GÜLTEKİN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde gerçekleşen devir-teslim törenleriyle de;  Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kerem KARABULUT görevlerine başladılar.

İslami İlimler Fakültemize Dekan olarak atanan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Adem YERİNDE, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’un katıldığı devir teslim töreninde Fakültede görev yapan idari ve akademik personelle tanışarak görevine başladı.

BASIN YAYIN VE HALKA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI