Öğrencilerimizden Atletizmde Büyük Başarı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerimiz Yayla KILIÇ ve Fatma DEMİR, Türkiye Atletizm Milli Takımını temsil ettikleri Slovakya’nın Samorin kentinde düzenlenen 24. Avrupa Kros Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü oldu.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan Yrd. Doç. Dr. Metin BAYRAM yönetiminde, Ramazan YARDIMCI ile Şirin GÖNEN’in antrenörlüğünde U23 Yaş Altı Kadınlarda yarışan Yayla KILIÇ ile Fatma DEMİR’in içinde yer aldığı milli takım Avrupa 3.’sü oldu.  33 sporcuyla temsil edilen Türkiye Atletizm Milli takımında öğrencilerimizden Gülnaz USKUN ve Sevilay EYTEMİŞ’de kendi klasmanlarında ülkemiz adına mücadele etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT; Slovakya’da ülkemizi başarıyla temsil eden, hem Ağrı’ya hem de üniversitemize büyük bir gurur yaşatan öğrencilerimizi tebrik ederek, gelecek yarışlarda kendilerinden daha büyük başarılar beklediğini sözlerine ekledi.