Ak Parti İl Başkanı Kemal ATMACA’dan Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İl Başkanı Kemal ATMACA, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 21.01. 2017 tarihinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, bugün gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevine başladı. Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İl Başkanı ATMACA, Rektörümüz  Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u tebrik ederek Üniversitemiz ve Ağrı için yapılacak tüm çalışmalarda yanlarında olduklarını söyledi.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI