Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Beraberindeki Heyet Üniversitemizi Ziyaret Etti

Doğubayazıt ilçesinde “Kardeşlik İftarı”  düzenleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Sanayi ve Ticaret Odası (BTSO) Ağrı’da bir dizi temaslarda bulundu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, BTSO Başkanı İbrahim BURKAY, BTSO Meclis Başkanı Ali UĞUR, BTSO yönetim kurulu üyeleri ve Bursalı iş adamları, Ağrı programları çerçevesinde üniversitemizi ziyaret etti.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Faruk KAYA tarafından karşılanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ ve beraberindeki heyetle Üniversitemiz Senato Salonunda, Doğubayazıt Kaymakamı ve Doğubayazıt Belediye Başkan Vekili Ulaş AKHAN ile Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim ALPARSLAN’ın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ ile beraberindeki heyete Üniversitemiz ile ilgili bilgiler veren Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Faruk KAYA, nazik ziyaretleri ve Ağrı ile Üniversitemize göstermiş oldukları yakınlık için Büyükşehir Belediye Başkanı AKTAŞ, BTSO Başkanı BURKAY ve heyette yer alan kıymetli bürokrat ve iş adamlarına teşekkür etti. Kampüsümüzde incelemeler yapan heyet, zengin bir yeşil dokuya sahip modern yerleşkemiz için övgü dolu sözler söylerken, üniversitemizin; Ağrı’nın sosyal ve kültürel yaşantısının yanında ekonomik hayatına da orta ve uzun vadede çok olumlu yansımaları olacağını belirttiler.

Günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı AKTAŞ’a ve BTSO Meclis Başkanı UĞUR’a Nuh’un Gemisi maketi taktim eden Prof. Dr. KAYA, hediye edilen Bursa Spor Formasını Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT adına kabul etti.