Eğitim Fakültesi Dekanlık Görevine Prof. Dr. Melik BÜLBÜL Atandı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 2547 sayılı Kanun’un 16. maddesinin (a) fıkrası gereğince Eğitim Fakültemize Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Melik BÜLBÜL Dekan olarak atandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcımız Prof. Önder ŞİMŞEK, Fakülte Dekanları ile Eğitim Fakültesi akademik ve idari personelinin katıldığı devir-devir teslim töreniyle görevine başlayan Prof. Dr. Melik BÜLBÜL Rektörümüze teşekkür etti. Eğitim Fakültesi Dekanlığına vekâlet eden Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Melik BÜLBÜL’e yeni görevlerinde başarılar dileyerek; “ele ele, gönül birlikteliğiyle çalışarak, dinamizm ve tecrübemizle Üniversitemizi hak ettiği seviyeye getireceğiz “ dedi.