Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN’dan Üniversitemize Ziyaret

Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM-BİR-SEN) Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN üniversitemizi ziyaret etti. Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Faruk KAYA ile görüşen Genel Başkan YALÇIN, Eğitim-Bir-Sen’in faaliyetleri ve yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan YALÇIN’a; üniversitemizin fiziki yapılanması, faaliyetleri ve şehir-üniversite ilişkisi ile ilgili bilgiler veren Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Faruk KAYA, nazik ziyaretleri için EĞİTİM-BİR-SEN Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN’a teşekkür etti. Günün anısına Genel Başkan YALÇIN’a plaket taktim eden Prof. Dr. Faruk KAYA, Genel Başkan YALÇIN’ın hediye ettiği Eğitim-Bir- Sen’in kurucusu şair-yazar Mehmet Akif İNAN’ın külliyatını Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT adına kabul etti.