Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas ÇAPOĞLU Rektörümüzü Ziyaret Etti

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas ÇAPOĞLU ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u ziyaret etti.

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas ÇAPOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan ÖZEL, Genel Sekreter Prof. Dr. Abdulkadir ÇOBAN ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vedat ŞAHİN Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a ziyarette bulundu.

Üniversitemiz ile Erzincan Üniversitesi arasındaki ikili ilişkilerin ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu ve oldukça samimimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede aynı bölgede yer alan üniversitelerin işbirliği yaparak bölgemizin ve ülkemizin hedefleri doğrultusunda birlikte hareket edebilmelerinin önemine vurgu yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas ÇAPOĞLU’na ve beraberindeki heyete teşekkür etti.  Görüşme, günün anısına karşılıklı plaket takdimlerinin ardından sona erdi.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI – 29.09.2017