Fen Edebiyat Fakültemize Dekan Olarak Atanan Prof. Dr. Rıdvan DURAK Görevine Başladı

Geçtiğimiz hafta dört Fakültemize Dekan atamaları yapılmış, Eczacılık Fakültemizde gerçekleşen devir-teslim törenleriyle; Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Serdar GÜLTEKİN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde gerçekleşen devir-teslim törenleriyle de;  Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kerem KARABULUT, İslami İlimler Fakültemize Dekan olarak atanan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Adem YERİNDE görevlerine başlamışlardı.

Fen Edebiyat Fakültemize Dekan olarak atanan Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Rıdvan DURAK, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK’in katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde Fakültede görev yapan idari ve akademik personelle tanışarak 11.08.2017 tarihinde görevine başladı.

BASIN YAYIN VE HALKA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI