Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’tan Rektörümüze Teşekkür Mektubu

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın BAK 2018 PyeongChang Kış Olimpiyat Oyunlarında Türkiye’yi temsil edecek olan Beden Eğimi ve Spor Yüksekokulu öğrencimiz Hamza DURSUN’a verdiği desteklerden ötürü rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a teşekkür mektubu gönderdi.

Teşekkür mektubunda “Bizi ortak duygularda bir araya getiren sporcu kardeşimizin, göğsümüzü kabartan onur dolu mücadelesine hep birlikte tanıklık edeceğiz” diyen Sayın Dr. Osman Aşkın BAK, “Sportif netice ne olursa olsun; onlara sonsuz güven besleyecek; verdikleri emekle ve Ayyıldızlı formaları üzerine akıttıkları terle mutlu olacağız.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT öğrencimiz Hamza DURSUN’un Güney Kore’nin Gangwon kentinde düzenlenecek olan 2018 PyeongChang Kış Olimpiyat Oyunları kayak branşında ülkemizi temsil edecek olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Hamza DURSUN’un ulusal ve uluslararası birçok turnuvada önemli başarılar elde etiğini ve ülkemizi gururlandırdığını söyleyen Prof. Dr. KARABULUT, öğrencimiz Hamza DURSUN’un 2018 PyeongChang Kış Olimpiyat Oyunlarında başarılı olacağına yürekten inandığını ifade etti.