Genel Sekreterimiz Ali BALKİS’a Veda Yemeği

Kurulduğu 2007 yılından beri Üniversitemizde 10 yıla yakın bir zamandır görev yapan Genel Sekreterimiz Ali BALKİS için veda yemeği düzenlendi. Karabük Üniversitesinde yeni görevine başlayacak olan Genel Sekreterimiz Ali BALKİS için düzenlenen veda yemeğine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yusuf ÇETİN, akademik ve idari personel katıldı.

Yemekte konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yusuf ÇETİN, Genel Sekreterimiz Ali BALKİS’a Üniversitemize bu zamana kadarki hizmetleri için teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar diledi. Genel Sekreterimiz Ali BALKİS; Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde bugüne kadar gururla görev yaptığını ifade ederek, çalışmayı da ibadet olarak gören bir anlayışla bu güne kadar Üniversitemiz için her zaman  elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiğini söyledi.

BALKİS; “ Üniversitenin kuruluşunun her aşamasında görev aldım. Mesai mefhumunu hiç gözetmedik. Sabah namazı ile başlayan mesaimiz yatsı namazına ancak son buluyordu. Bu güne kadar 300 bin metrekare kapalı alan oluşturuldu. Kampüs alanına 100 binin üzerinde ağaç dikildi. Bunların her biriyle tek tek ilgilendik. Emeğimiz memleketimize helal olsun. Filozof “ değişmeyen tek şey değişimdir” der. Değişim zamanı geldi, gidiyoruz. Yeni Rektörümüze ve ekibine başarılar diliyorum. Diktiğimiz ağaçlar ve fidanlar halâ bakıma muhtaçtır. Onları sizlere emanet ediyorum. Hakkınızı helal edin. Benden de tarafta hakkım hepinize helal olsun. Selamlar, saygılar…

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI