IC Vakfı Öğrenci Kulüpleri Hibe Destek Programı Sonuçları

İBRAHİM ÇEÇEN VAKFI’NDAN AİÇÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ İÇİN
SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE HİBE DESTEKLERİ PROGRAMI SONUÇLARI

2018

IC VAKFI olarak isteğimiz, her biri ayrı önemli fikirlere sahip Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrencilerine, hedeflerini gerçekleştirebilmeleri adına katkıda bulunabilmektir.

Bu sebeple IC Vakfı tarafından oluşturulan “AİÇÜ Öğrenci Kulüplerine Hibe Destekleri Programı” çerçevesinde, öğrencilerimizin gerçekleştirmek istediği Sosyal Sorumluluk Projeleri, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve  IC Vakfı Yönetim Kurulu tarafından değerlendirmiştir.

IC Vakfı Yönetim Kurulu ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi tarafından hibeye hak kazanan projeler ve ödülleri :
·         Birinci Proje                     : Birincilik ödülüne uygun proje teslim alınamamıştır.
·         İkinci Proje                       :Matematik Kulübü       “Pi Günleri” Projesi         7000 TL
·         Üçüncü Proje                   :AÇEK Eğitim ve Kültür Kulübü “O Köy Bizim Köyümüzdür” 5000 TL
·         Mansiyon Ödülü               :Eczacılık Kulübü “ İlaç ve Zehir” Projesi    2000 TL + 2000 TL = 4000 TL

Hibeye hak kazanmış sosyal sorumluluk projelerinin yürütülme sürecinde, IC Vakfı, ara rapor ve sonuç raporu talep ederek, projenin denetlenme sürecinde yer alacaktır.

Tüm katılımcılara teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

IC VAKFI