Kampüsümüzde Fidan Dikimi Etkinliği Düzenlendi

Baharın gelişiyle birlikte kampüsümüzde yeşil alan çalışmaları hız kazandı. Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, idari ve akademik personel ile çok sayıda öğrencimizin katıldığı etkinlikte 550 sarıçam, akça ağaç ve karaağaç fidanı toprakla buluşturuldu.

IC Vakfı binası ile yarı olimpik yüzme havuzumuzun arasında kalan bölgeye ağaç dikimi yapılan etkinlikte rektörümüz öğrenciler ile birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

Yapılan ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarıyla üniversitemizin yeşil dokusunun daha da zenginleşeceğini söyleyen rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, kampüsümüzdeki ağaç sayısının yüz bine yaklaştığını belirterek büyük bir emekle dikilen, sabırla büyütülen fidanların ileride yeşillikler içerisinde nefes alan, doğayla iç içe bir kampüs meydana getireceğini söyledi. Yeşil alan ve peyzaj çalışmalarını çok önemsediklerini dile getiren rektörümüz, yeşili sevmenin ve korumanın doğaya ve insanlığa karşı büyük bir sorumluluk olduğunu ifade etti.