Kanal A Televizyonu Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile Söyleşide Bulundu

Kanal A Televizyonu A Plus Ekonomi Programı Ağrı tanıtımı ile ilgili yapılacak özel program kapsamında Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile söyleşide bulundu.  Program Müdürü Sinan TURAN ve Program Editörü Oğuz MADEN’in ziyaretinde gerçekleşen söyleşide, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Üniversitemizin kuruluşundan bu güne gelinen süreci ve Rektör olarak göreve başlamaları ile yeni dönemdeki hedefler ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ağrı ile Üniversitenin bütünleşmesi gerektiğini ve yeni dönemde bu yönde adımlar atılacağını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT,  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin Ağrı’nın lokomotifi olacağını söyledi.

Kültür ve Kongre Merkezi, 15 Temmuz Şehitleri Çok Amaçlı Spor Salonu, Stadyum, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı ile bazı fakülte binalarında program dâhilinde çekimler yapıldı. Kanal A Televizyonunda her cumartesi yayınlanan A Plus Ekonomi programı Ağrı’daki çekimlerin tamamlanmasının ardından yayınlanacak.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI