MEB Mesleki Gelişimi Destekleme ve İzleme Daire Başkanı Mahmut AĞIRMAN Rektörümüzü Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi Destekleme ve İzleme Daire Başkanı Mahmut AĞIRMAN Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u ziyaret etti.

Üniversitemiz ile ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, üniversitemizin yaklaşık 50 yıllık bir eğitim fakültesine sahip olduğunu hatırlatarak; “en eski ve köklü okulumuz olan Eğitim Fakültemiz, bugüne kadar yetiştirdiği öğretmenlerle ülkemizin eğitim-öğretimine önemli katkılar sağladı. Eğitim, insan hayatının çok önemli bir parçası. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet edeceğimiz öğretmenlerin eğitim kalitesi, üniversitelerin üzerinde durması gereken konuların başında geliyor” dedi.

Ziyaretleri için MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi Destekleme ve İzleme Daire Başkanı Mahmut AĞIRMAN’a teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, kendilerine günün anısına teşekkür plaketi taktim etti.

BASIN ve HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI