Prof. Dr. S. Waleck Dalpour Rektörümüzü Ziyaret Etti

ABD Maine Üniversitesi Ekonomi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Shakrakh Waleck DALPOUR Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u makamında ziyaret etti. Üniversitemizde “Küresel Ekonomik Gelişmeler” konulu konferanslarını veren ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerimize yönelik workshop çalışması yapan Prof. Dr. DALPOUR ziyaretinde, üniversitemizde misafir olarak geçirdiği iki gün boyunca kendisine gösterilen misafirperverlik için Rektörümüze teşekkür etti. Prof. Dr. DALPOUR’u Üniversitemizde ağırlamış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz, Prof. Dr. DALPOUR’a Üniversitemizde verdikleri konferans ve öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdikleri workshop çalışması için kendilerine teşekkür ederek, gelecek dönemde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Maine Üniversitesi arasında işbirliği yapma konusundaki ilgi ve alakalarından dolayı da mutluluk duyduğunu ifade ettiler.