Rektörümüz Ağrı Engelliler Derneğinin Düzenlediği Etkinliğe Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT Vali Sayın Musa IŞIN ile birlikte Ağrı Engelliler Derneğinin Nezehat Çeçen Konferans Salonunda düzenlediği etkinliğe katıldı.

Ağrı’daki engelli vatandaşlarımız için Ağrı Engelliler Derneği tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde 25 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Tekerlekli sandalyeler, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ve Vali Sayın Musa IŞIN tarafından ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara takdim edildi.

Ayrıca Rektörümüz, Sağlık Kampüsümüzde incelemelerde bulunarak, Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sürekli Eğitim Merkezini ziyaret etti. Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Veysel ÇOMAKLI, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan DEMİRDAĞ ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Abdulselami SARIGÜL ile görüşen Rektörümüz karşılıklı istişarelerde bulunarak, kampüs alanında ve okul binalarında incelemeler yaptı.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI