Rektörümüz Fen, Sosyal ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri ile Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT Fen, Sosyal ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri ile ortak değerlendirme toplantısı yaptı.

Enstitüler Binasında gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İbrahim HAN, Sosyal Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Faruk KAYA ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Fatma AĞGÜL YALÇIN katıldı.

Üniversiteler için enstitülerin önem arz ettiğini vurgulayan Rektörümüz, yapılan değerlendirme toplantısıyla Enstitülerimizin mevcut durumlarının masaya yatırıldığını ve ilerleyen dönemlerdeki yol haritalarının belirlenerek Üniversitemiz için konular hedefler doğrultusunda Enstitülerimizin lisansüstü eğitimde daha iyi noktalara getirileceğini kaydetti.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI