Rektörümüz IC Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Rektörümüz ve IC Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Ankara’da IC Holding binasında gerçekleşen IC Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, IC Vakfı Yönetim Kurlu Başkanı Günseli Çeçen, Başkan Yardımcısı Aslı ÇEÇEN, Yönetim Kurulu Üyesi Aysel ÇEÇEN BAŞBUĞ, Vakıf Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral DİNÇER ile Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim ÖZGÜL ve Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Faruk KAYA katıldı.

Toplantıda önümüzdeki dönemlerde Üniversitemizde gerçekleştirilmesi düşünülen faaliyetler ile ilgili olarak karşılıklı fikir alış-verişinde bulunurken, IC Vakfı ve Üniversitemizin işbirliği yaptığı konular değerlendirildi.

Toplantının ardından IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ÇEÇEN Bey’i makamında ziyaret eden Rektörümüz ile IC Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, toplantı sonuçlarını Sayın İbrahim ÇEÇEN ile paylaştılar. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın, Ağrı programlarında müjdesini verdiği tıp fakültesi projesinin de ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT; “Üniversitemizin gelecek planlamalarıyla ilgili Sayın İbrahim ÇEÇEN Bey ve IC Vakfı Yöneticileriyle hemfikir olmamız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Üniversitemize yaptıkları ve yapacakları katkılardan dolayı başta Sayın İbrahim ÇEÇEN Bey olmak üzere IC Vakfı Yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.