Rektörümüz, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Yapılan TÜBİTAK Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, bölgedeki yedi üniversite rektörü ile birlikte Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) düzenlediği programa katıldı. Programda, Prof. Dr. Hasan MANDAL “Bilim, Teknoloji ve Yenilik Ekosisteminde yeni TÜBİTAK" konulu konferans verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile birlikte üniversitemizden altı akademisyenin katıldığı programda, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL bölgedeki farklı üniversitelerden gelen akademisyenlerin TÜBİTAK ile ilgili soruları yanıtladı. Konferansın ardından TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL ile Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ve yedi üniversite rektörünün katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda TÜBİTAK ile üniversitelerin bölgedeki projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunmalarının yanı sıra TÜBİTAK’ın bölge üniversitelerine yönelik yeni yol haritası üzerinde değerlendirme ve planlamalar yapıldı.