Üniversitemiz 9. Şanlıurfa Üniversiteler Tanıtım Fuarı’na Katıldı

Üniversitemiz, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 9. Kariyer Günleri Üniversiteler Tanıtım Fuarı’na katıldı. Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezinde gerçekleşen fuarın açılışı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan TAŞALTIN ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin TURAN tarafından gerçekleştirildi.

50 üniversitenin ve yaklaşık 150 akademisyenin yer aldığı tanıtım fuarında Şanlıurfa ve ilçelerinden birçok lisenin son sınıf öğrencisi, rehber öğretmenlerinin nezaretinde üniversitelerin stantlarını gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Üniversitemizin tanıtım standı, rehber öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun ilgisini görürken Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanımız Öğr. Gör. Burak KÖSE ile Arş. Gör. Muhammed TUNAGÜR tarafından üniversitemizin akademik ve fiziki imkânları hakkında bilgilerin paylaşılmasının yanı sıra fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızın tanıtımları yapıldı.