YÖK’ten Öğrencilerimize Kutlama Mektubu

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında fakültelerimizi birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından gönderilen kutlama mektuplarını verdi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Lisans Yerleştirme Sınavından (LYS) aldıkları puanlarla fakültelerimizi birincilikle kazanan öğrencileri makamında ağırlayan ve gösterdikleri başarılardan dolayı kendilerini kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Eczacılık Fakültesinden Agit EROĞLU, Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden Mustafa ALPTEKİN, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih (İÖ) Bölümünden Ayşe OĞUZ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden Ünal ÇELİK ve İslami İlimler Fakültesinden Gül SATIROĞLU’na kutlama mektuplarını verdi.

Her yıl yeni açılan bölüm ve programlarla Üniversitemizin öğrenci sayısının arttığına dikkat çeken Prof. Dr. KARABULUT,  bunun yanında Üniversitemizin başarı çizgisini yukarılara çekebilmenin en önemli kriterinin kaliteli eğitim ve nitelikli öğrenciler yetiştirmek olduğunu, öğrenci sayısına eşdeğer olarak başarılı öğrenci profilinin de arttığını söyledi. Ayrıca Rektörümüz fakültelerini birincilikle kazanan öğrencilere IC Vakfının karşılıksız burs vereceğini müjdeleyerek bundan sonra da başarılı öğrencilerimizi her zaman destekleyeceklerini sözlerine ekledi.