Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Bowling Salonumuz Açıldı

Merkez Kampüsümüzde inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu ve bowling salonumuz, Vali Sayın Süleyman ELBAN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Sayın Doç. Dr. Ersan BAŞAR’ın  katılımlarıyla gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi.

İçerisinde fin hamamı, sauna, fitness salonu, kafeterya, bowling salonu, yetişkin ve çocuk havuzunun bulunduğu kompleks yapı, personel ve öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.  Üniversitemizin fiziki yapılaşma bakımından iyi bir konumda olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, hizmete giren son teknolojiyle donatılmış kompleksin üniversitemizde ihtiyaç duyulan önemli bir boşluğu dolduracağını, yarı olimpik yüzme havuzumuzun yerel ve ulusal birçok yarış ve organizasyona ev sahipliği yapabilecek özelliklere sahip olduğunu söyledi.

Üniversitemizin zengin yeşil doku içerisinde sosyal, kültürel ve sportif yaşam alanlarıyla mutlu bir eğitim yuvası olduğunu sözlerine ekleyen Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin en az eğitim-öğretim faaliyetleri kadar önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Vali Sayın Süleyman ELBAN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Ersan BAŞAR açılışını yaptıkları komplekste daha sonra bowling oynadı ve olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

BASIN ve HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI