FUTSAL Takımımızdan Büyük Başarı

Üniversitemiz Erkek Salon Futbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Salon Futbol Turnuvasında Türkiye ikincisi oldu.

Ege Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı turnuvaya Beden Eğitimi Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdi KAYA antrenörlüğünde katılan üniversitemiz Erkek Salon Futbol Takımı, 16 Grupta toplam 64 takımın yer aldığı Üniversiteler Arası Lig (ÜNİLİG) grup elemelerinde kendi grubunu şampiyon olarak tamamlayarak final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Yarı Finalde Orta Doğu Teknik Üniversitesiyle karşılaşan takımımız 3-2’lik galibiyetle finale yükseldi ve İstanbul Teknik Üniversitesiyle oynanan final karşılaşmasının ardından Türkiye ikincisi olarak turnuvayı tamamladı.

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI