İ.İ.C. Erzurum Kültür Ataşesi Hassan DİDBAN Rektörümüzü Ziyaret Etti

İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Kültür Ataşesi Hassan DİDBAN ve Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nimet YILDIRIM, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Üniversitemizin önümüzdeki dönemlerde İran’da bulunan üniversitelerle ikili ilişkilerin kurulmasına yönelik konular ele alındı.
Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT; Türkiye ve İran arasında büyük öneme sahip Gürbulak Sınır Kapısının Ağrı ilimizin Doğubayazıt ilçesinde yer aldığını hatırlatarak, aynı coğrafyayı paylaşan, ortak birçok kültüre ve değere sahip bu iki ülkenin Üniversitelerarası işbirliğinin önemli kazanımlar getireceğine inandığını söyledi.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI