Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA Rektörümüzü Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Rektörümüze yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Kardeş iki Üniversitenin ikili ilişkilerinin geliştirilmesi ve işbirliğinin artırılması yolunda karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulan görüşmede, Üniversitemiz ile Iğdır Üniversitesinin Bölge için ortaklaşa hayata geçirebileceği projeler konuşuldu. İki komşu kentin, iki kardeş Üniversitesinin bulundukları bölge için faydalı olabilecek projelerde güçlerini birleştirerek ortak kararlar alıp, ortak adımlar atmasının çok kıymetli olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, bu iki genç üniversitenin dinamizmleriyle bilimsel, sosyal ve kültürel açıdan Ağrı ile Iğdır illerimiz ile birlikte bölgemiz ve ülkemiz için katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirebileceğine inandığını söyledi.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA’nın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz,  Prof. Dr. ALMA’ya ziyaretleri anısına plaket takdim etti.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI