İbrahim Çeçen Vakfı Öğrenci Kulüpleri Proje Yarışması Sonuçları Açıklandı

İbrahim Çeçen Vakfı tarafından Üniversitemizdeki öğrenci kulüpleri arasında düzenlenen proje yarışması sonuçları açıklandı. Yarışmaya hazırladıkları projelerle başvuran öğrenci kulüpleri arasında yapılan değerlendirmeye göre Video ve Fotoğrafçılık Kulübünün “Kampüs İçi Yaşam Temalı Doğu Anadolu Bölgesinde Fotoğraf Yarışması” projesi 1’inci, “Çocukların Dilinden Ağrı” projesi 3’üncü oldu. Uluslararası İlişkiler Kulübünün ise “İyilik Bulutu” projesi 2’ncilik ödülünün sahibi olurken, Müzik Kulübünün “Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ses Yarışması” projesi Mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

Kulüplere, projeler kapsamında yarışmadan aldıkları derecelere göre İbrahim Çeçen Vakfı tarafından belirlenmiş olan ödüller verilecek.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI