Akademisyenlerimiz AB Projesi İle Almanya’ya Gidiyor

Üniversitemiz akademisyenlerinin de dahil olduğu “Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Hibe Programı Metal Teknolojisi Alanında MTE Kalitesinin Arttırılması Projesi”nde sona geliniyor.

AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen projede, Üniversitemiz Meslek Yüksek Okulu akademisyenlerinden Doç. Dr. İbrahim HAN, Yrd. Doç. Dr. Harun GÜNEY, Yrd. Doç. Dr. Mucip GENİŞEL, Öğr. Gör. Kadir GELİŞ, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanları ve Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri yer alıyor.

Ağrı Birlik adına Zehra KAYA tarafından yönetilen  “Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Hibe Programı Metal Teknolojisi Alanında MTE Kalitesinin Arttırılması Projesi”nde, gelinen noktayı ve gerçekleşecek Almanya seyahatini konuşmak üzere katılımcılar, üniversitemiz MYO toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda konuşan akademisyenlerimizin proje ile ilgili ortak amacı öğrencilerimize yönelikti. Akademisyenlerimiz, bu projenin öğrencilerimizde farkındalık yaratmak ve onların da bu tür projelerde yer almalarını teşvik etmek amacıyla katıldıklarını ifade etti.

Katılımcıların Proje kapsamında Almanya Münih’e seyahatleri 22 Haziranda gerçekleşecek. Program, Münih Eğitim Merkezi, Münih Zanaatkarlar Odası ve çevre gezileriyle birlikte 5 gün sürecek.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU