Üniversitemizde Yaşlılar Haftası Kutlandı

ÜNİVERSİTEMİZDE YAŞLILAR HAFTASI KUTLANDI

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Ağrı Halk Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Yaşlılar Haftası Kutlama Programı gerçekleştirdi.

Üniversitemizin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu zemin katında gerçekleşen 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kutlama programına Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Aydın Zor,  Ağrı Halk Sağlığı Müdür yardımcısı UzmanDoktorSeniha Mutlu Konuk, Yüksekokul Sekreteri Müslüm ÖZER,çok sayıda davetli ve öğrencimiz ile birlikte Huzur evi sakinleri katıldılar.

Huzurevinde kalan yaşlı insanların getirildiği etkinlikte öğrencilerimiz ve yaşlı insanlar gönüllerince halaylar çekip, şarkılarla eğlendiler. Kutlama programında konuşan Yrd. Doç. Dr. Aydın Zor, gençlerin enerjisine sahip yetmiş, seksen yaşlarında nice insanları tanıdığını ifade ederek, "Yaşayan her insan için farklı mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çoközelbir dönemidir. Yaşlılarımıza onların sorunlarına sahip çıkmak bizlerin insanlık görevidir. Aslında insan kendini hissettiği yaştadır. Ninelerimiz, dedelerimiz bizim başımızın tacıdır. Bence yıldabir hafta değil, her an herdakikaonlarla birlikte olmalıyız, onların öğütleri, fikirlerini ve hayır dualarını almalıyız. Tüm büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyorum." dedi. Program Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı bölümü öğrencilerimizin huzurevinde kalan yaşlılara dağıttığı karanfil ve hediyelerle son buldu.

24.03.2014 – BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU