Öğrencilerimiz Kayaklı Koşuda Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “Ünilig Kış Spor Oyunları Türkiye Şampiyonası” Erzurum’da yapıldı. Kayaklı Koşu Branşında Üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimiz destan yazarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Üniversitemize ve Ağrı’ya yaşattıkları gururdan ötürü sporcularımızı tebrik ederek gelecek turnuvalarda başarılar diledi.

Yarışmalara BESYO öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin BAYRAM antrenörlüğünde katılan öğrencilerimiz bayanlar 5000 metrede ilk üç sırayı alarak takım ve ferdi olarak Türkiye Şampiyonu oldu. Erkekler 1000 metrede 1, 3 ve 6 sıraları alan sporcularımız yine kendi klasmanlarında ferdi ve takım halinde Türkiye Şampiyonu olarak Üniversitemize büyük bir gurur yaşattı.

Bayanlar 5000 Metrede Berna YILMAZ 1’nci sırada yarışı tamamlarken, Hicran YAŞAR 2’nci, Leyla TURAN 3’ncü Remziye YILMAZ 6’ncı oldu. Erkekler 1000 metrede Fatih GÖKÇAY ilk sırayı alırken, Ömer DOĞAN 3’ncü, İsmail IŞIK 6. Oldu.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI