Üniversitemiz Salon Futbol Takımı Ünilig’de Türkiye 3. sü Oldu

Üniversitemiz salon futbol takımı, Muğla’da düzenlenen ÜNİLİG Final Müsabakalarında rakibi Fırat Üniversitesi’ni yenerek Türkiye üçüncüsü oldu.

Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde Antalya’da düzenlenen grup müsabakalarını grup 1.si olarak tamamlayıp Türkiye’de ilk 16’ya kalma başarısını gösteren Üniversitemiz Salon Futbol Takımı, Muğla’da yapılan ÜNİLİG Final Müsabakalarında birbirinden zorlu rakiplerle maç yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’nin de yer aldığı C Grubunu lider tamamlayan üniversitemiz salon futbol takımı, yarı finalde ÜNİLİG Finallerinde şampiyon olan İstanbul Üniversitesi Salon Futbol Takımına mağlup oldu. 3.lük müsabakasını Fırat Üniversitesi ile yapan takımımız, seyir zevki yüksek ve zor geçen mücadelede rakibini 8-6 ile geçerek Türkiye 3.sü oldu. Böylece ilk kez finallere katılan Salon Futbol Takımımız, almış olduğu dereceyle önemli bir başarıya imza attı.

Takımımız teknik direktörlüğünü yapan Doç. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ: “Bu başarı tesadüf değildir. 3 yılın verdiği büyük emekler sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Geçen yıl 2 Ligden 1. Lige ve aynı yıl Üniversiteler Süper Ligi’ne çıkmayı başardık. Takımımız bu yılda Süper Lig’de kalmayı başarmış ve bu ligde devamlı olacağımızı gösterdik. Arkasından çok iyi hazırlandığımız ÜNİLİG Final Müsabakalarında da Türkiye 3.sü olduk” dedi.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI