Üniversitelerarası Türkiye Bilek Güreşi Yarışması Seçmeleri Yapıldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen "Türkiye Üniversiteler Bilek Güreşi Şampiyonası"  katılacak olan sporcu seçmeleri yapıldı.
15 Temmuz Şehitler Spor Salonunda düzenlenen üniversiteler arası Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu bilek güreşi turnuvasına ‘Bileğine Güvenen Gelsin’ sloganıyla heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakada öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Üniversitemiz öğrencileri arasında sağ ve sol kol olmak üzere yapılan seçmelerde, bayan sporculardan Kader YILDIZ 55 kg seçilirken, Ali BAYAT 55 kg, Muhammed KOPAN 60 kg, Berat AYDIN 65 kg,  Sezer ATAŞ 70 kg, Melik KARASU 75 kg, Muhammed DURMUŞ 80 kg, Cafer KOPAN 85 kg, Burhan KAYA +85 kg’da erkekler kategorisinde üniversitemizi temsil edecek.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Metin BAYRAM denetimi ile Sezer ATAŞ antrenörlüğünde 5 aylık çalışma ardında üniversitelerarası Türkiye bilek güreşi yarışmasına katılacaktır.