(0472) –5023050 (0472)–5023051 iletisim@agri.edu.tr

Patnos Sultan Alparslan Doğa Bilimleri ve Mühendislik

Rektörümüzden Patnos ve Hamur İlçelerine Ziyaretler

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT Patnos Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Patnos Sosyal Hizmetler Yüksekokulu ve Patnos Meslek Yüksekokulu binalarında incelemelerde bulundu. Akabinde Patnos Kaymakamlığına geçen Rektörümüz, Kaymakam Sayın Engin YALÇIN’a iade-i ziyaret yaparak karşılıklı istişarelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yusuf ÇETİN, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim ÖZGÜL ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Faruk KAYA ile birlikte Patnos Kampüsünde incelemelerde bulundu. Patnos Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Faruk YEŞİLDAL ile görüşen Rektörümüz okul binalarımızın mevcut durumları ile ilgili bilgi aldı.

Patnos ilçesindeki birimlerimizin eğitime açılabilmesi için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, okullarımızın akademik kadrolarının tamamlanması ve fiziki eksikliklerin giderilmesi ile önümüzdeki dönemlerde öğrenci almaya başlayacaklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Hamur Kaymakamı Sayın Ahmet İhsan ÇiĞİL ve Hamur Belediye Başkanı Sayın Cezmi ERGÜL’e iade-i ziyarette bulundu.
 
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI
Haberin Fotoğafları