0472 –215 98 63 basin@agri.edu.tr

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT, KUDAKAF’23 Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, 15-16 Mart 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Atatürk Üniversitesi koordinatörlüğünde düzenlenecek Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF’23) hazırlık süreci ve iş planı değerlendirme toplantısına katıldı.

Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF’23) hazırlık süreci ve iş planı değerlendirme toplantısı, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirildi. Toplantıya, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu TÜRKMEN, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İPEK, Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem BAŞIBÜYÜK ve rektör yardımcıları ile üniversitelerin Kariyer Planlama ve Mezun İzleme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürleri ve çok sayıda akademisyen katıldı.

İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda ve Atatürk Üniversitesi ev sahipliği ile bölgedeki üniversitelerin ortaklığında düzenlenecek KUDAKAF’23’te kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, meslek odaları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları yer alacak.  

Toplantıyla ilgili bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT,  “Yetenek Her Yerde” temasıyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda üniversitelerin, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliğiyle gerçekleştirilecek KUDAKAF’23’ün öğrenciler ile işverenleri buluşturma noktasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Toplantıda gerçekleştiren sunumda, KUDAKAF’23 oluşturulan iş planı ve yapılan hazırlıklar hakkında katılımcılara teknik bilgi verildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları