0472 –215 98 63 basin@agri.edu.tr

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Üniversitemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Kutlandı

Üniversitemizde 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası, Meslek Yüksekokulu, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurum Koordinatörlüğü ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü iş birliği ile düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

37’nci İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi Selçuklu Konferans Salonu’nda seminer düzenlendi. Seminere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mucip GENİŞEL, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hasan KÖKREK, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet TEYFUR, İş Sağlığı Güvenliği (İSG) Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Pınar BAYKAN, Ağrı AFAD Şube Müdürü Sinan DÜZCE ile akademik, idari, personel ve öğrenciler katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mucip GENİŞEL programda yaptığı konuşmada, iş kazalarının azaltılması için alınan önlemlerin insan sağlığı için hayati bir öneme sahip olduğunu söyledi. Kazaların yaşanmadan, gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. GENİŞEL, bu alanda toplumsal farkındalığın oluşturulması gerektiğini belirtti.

Seminerde, İSG Koordinatörü Doç. Dr. Pınar BAYKAN, “İş Yerlerinde Acil Durumlar ve Afet Yönetimi” Ağrı AFAD Şube Müdürü Sinan DÜZCE ise “Birey ve Aileler İçin Afet Bilinci Eğitimi” hakkında sunum gerçekleştirdi.

Seminerin ardından, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında düzenlenen “Sağlıklı ve Güvenli Çalışma Ortamı” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Resim yarışmasına sunulan eserlerin yer aldığı, resim sergisinin ardından program sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları