0472 –215 98 63 basin@agri.edu.tr

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

AİÇÜ Haber Bülteni 6. Sayısı Yayınlandı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) tarafından yıllık olarak yayınlanan haber bülteninin 6. sayısı yayınlandı. 2020 yılında Türkiye’yi ve dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemi sürecinde 2020 ve 2021 yıllarında ara verilen haber bülteni, okuyucuları ile tekrar buluştu.

İbrahim Çeçen (IC) Vakfı’nın katkılarıyla 2023 yılında 6’ncısı çıkarılan haber bülteninde eğitim, sağlık, yaşam, spor gibi birçok farklı kategoride yapılan etkinlik ve haberlere yer verildi.

6. sayısı yayınlanan haber bülteni ile ilgili değerlendirme yapan Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, haber bülteninde ulusal ve uluslararası alanlarda gerçekleştirilen birçok etkinliğin yer aldığını belirterek, haber bülteninin zengin bir içeriğe sahip olduğunu söyledi.

Üniversiteler ile ilgili akademik, sosyal, kültür, sağlık ve spor gibi alanlardaki haber değeri taşıyan her türlü olayın kamuoyu ve üniversite paydaşları ile paylaşılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. KARABULUT, “Üniversitemizin ismini hem yerel hem de ulusal medya araçlarında duyurmak ve üniversitemizde gerçekleştirdiğimiz her türlü faaliyeti paydaşlarımıza iletmek oldukça önemlidir. Bu bakımdan üniversitemizdeki faaliyetlerin yer aldığı haberleri, 2023 yılında yayınlamaya başladığımız ve web sayfamızdan ulaşılabilen AİÇÜ Havadis isimli e- bültenimizde ve yıllık olarak yayınladığımız AİÇÜ Haber Bültenimizde okuyucularımızla buluşturuyoruz” diye konuştu.

Prof. Dr. KARABULUT, haber bülteninin çıkarılmasındaki katkı ve desteklerinden dolayı üniversite çalışanlarımıza ve Üniversitemizin ismini gururla taşıdığı İş İnsanı Sayın İbrahim Çeçen’in şahsında IC Vakfı’na teşekkür etti.

AİÇÜ Haber Bülteni 6. Sayısı

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları