0472 216 10 95 myo@agri.edu.tr

MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğrenciler Arası Ses Yarışması

Öğrenciler Arası Ses Yarışması Finali Yapıldı

Müzik Kulübü öğrencilerimizin projeleri kapsamında Üniversitemiz ile IC Vakfının birlikte düzenlemiş oldukları Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ses Yarışması finalleri yapıldı. 10 yarışmacının yer aldığı finallerde birbirinden güzel şarkılar seslendirilirken, salonu dolduran misafirlerde keyifli anlar yaşadı.

Kültür ve Kongre Merkezi Osmanlı Konferans Salonundaki programın açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, öğrencilerimiz için sosyal, sportif ve kültürel etkinlikleri çok önemsediklerini ifade ederek; “bu anlamda her zaman üniversitemizin yanından olan IC Vakfına teşekkür ediyorum” dedi. Göreve başladıkları ilk günden beri öğrenci odaklı bir eğitim-öğretim anlayışı benimsediklerini, öğrencilerimizin ihtiyaç ve problemlerinin çözümü üzerine adımlar atıldığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT, bugüne kadar iki öğrenci buluşması programında öğrencilerimizle bir araya geldiğini hatırlatarak; “birer emanet olarak gördüğümüz öğrencilerimizin makul olan tüm arzu ve isteklerine cevap vermeye gayret ediyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde belirli aralıklarla yine öğrencilerimizle bir araya geleceğiz” dedi. 

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğr. Gör. Memedali MEMEDALİYEV, Öğr. Gör. Mehriban MEMEDALİYEVA, Arş. Gör. Nurettin KARAKUŞ ve Bilgi Koleji Müzik Öğretmeni Rıdvan GÜRLER’in jüri olduğu ses yarışması finalinde 10 öğrencimiz performanslarını sergilerken, gecenin sonunda yapılan değerlendirmede Meslek Yüksek Okulu öğrencimiz Mehmet AYDEMİR 1. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencimiz Rıdvan DEMİR 2. ve Eğitim Fakültesi öğrencimiz Ferhat ÇAPAR ise üçüncü oldu.
 
BASIN ve HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLI