0472 –215 98 63 iletisim@agri.edu.tr

İŞLETME

Fakültemiz, Bölgeye En Büyük Özel Sektör Yatırımlarından Birini Yapan Arkoz Madencilik Anonim Şirketini Ziyaret Etti.

Fakültemiz İşletme bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri, geleneksel hale getirmeyi planladığı "İşletme Gezileri" etkinlikleri kapsamında yıllık bir milyon ton çimento üretim kapasitesine sahip ve bölgenin en büyük özel sektör yatırımlarından biri olan Ağrı Çimento Fabrikasını gezdi.

Doğubeyazıt'ta bulunan Arkoz Madencilik A.Ş. bünyesinde bulunan Ağrı Çimento Fabrikası gezisine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdal YILMAZ, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Bekir GEREKAN, Öğretim Üyelerimizden Doç. Dr. Utku ŞENDURUR, Dr. Öğretim Üyesi Emre BULUT, Arş. Gör. Mustafa GENÇ, idari personeller ile çok sayıda öğrenci katıldı. 

Gezi esnasında fabrikanın üst yönetimi ve Muhasebe ve Finans, İnsan Kaynakları ve Tedarik Yönetimi departmanları yöneticileri öğrencilere fabrika ve departmanlarda yürütülen faaliyetler ve staj imkanları hakkında eğitici ve öğretici bilgiler sundu. Üst düzey deneyim ve tecrübeye sahip olan yöneticilerden teori ve pratiği pekiştirecek türde bilgiler edinen öğrenciler etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Fakülte yönetimi ve İşletme bölümü akademisyenlerine teşekkür etti.

Haberin Fotoğafları