0472 –215 98 63 iletisim@agri.edu.tr

İŞLETME

İşletme Gezilerimiz Devam Ediyor

Fakültemiz İşletme Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri "İşletme Gezileri" ne, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesinde bulunan Ağrı Şeker Fabrikası ziyareti ile devam ediyor.

5 Aralık Salı günü saat 09.30'da başlayan fabrika gezimizde, pancarın üretim hattına girerek, çeşitli aşamalardan geçip son ürün olan şekerin paketlenmesiyle tamamlandığı üretim hattı, yetkililer tarafından ayrıntılı olarak anlatıldı. Daha sonra toplantı salonunda muhasebe, personel işleri, satın alma departmanlarından ilgili kişilerce fabrika işleyişi hakkında bilgi verildi. Özellikle muhasebe gibi teknik departmanların daha iyi anlaşılması için yapılan işlemleri yerinde görme noktasında öğrencilerimiz davet edilerek, kapılarının her zaman açık olduğunu bildirdiler.

Bu yıl yaklaşık 55 bin ton şeker üretiminin hedeflendiği, ihtiyacı olan elektriğin kendi bünyesinde üretildiği, bölgemizin en önemli yatırımlarından biri olan Ağrı Şeker Fabrikası'nın değerli yetkililerine ilgileri ve zaman ayırdıkları için teşekkür ederiz.


Haberin Fotoğafları